Tisdagkväll

Det blev ingen ridning för Juni och Pärla idag, varken jag eller Juni var speciellt sugen på att ge oss ut i regnrusket. Istället så passade vi på att pyssla lite i stallet. Vi snickrade ihop en hållare till Pärlas krubba, la in nytt spån i boxarna och kliade lite extra på Pärla, Bella och Eddie.

Det är så kul att se Bella o Eddie när dom är med Juni - det ser verkligen ut som om dom funderar på vad det är för liten varelse som springer runt =) Dom står med spättsade öron, följer henne med blicken när hon går runt i boxen o luktar på hela henne. Super sött!

Stor som en C-ponny

Jag mätte Eddie lite snabbt i kväll med en tumstock. Måtten blev väl inte helt exakt men de ger ett hum om hur stor han är som 5 månaders föl. Han var 1.30 i mankhöjd och 1.35 över rumpan =)
Hovis var förbi i kväll och slog på vinterskor på Bella så nu kan vi börja skritta igång henne. Det gäller bara att tant Flisan är kvar i stallet/hagen och passar lillkillen.

Stor och liten

Släppte ut hästarna i morse. När alla var ute i sina hagar och mumsade på sitt morgonhö tog jag bilen till McDonalds och köpte mitt morgonkaffe. Det har blivit min nya morgonrutin på helgerna när jag har utsläpp, köpa kaffe som jag sedan dricker undertiden jag mockar. En riktigt bra start på dagen =)Kring 11-tiden for jag till Granngården och köpte mat till mina små hästar, passade även på att hämta upp Juni och Karin på väg tillbaka till stallet. Vi gjorde iordning Pärla och Greven och tog en lång skrittur barbacka efter "Ormens". Sista biten hem bytte Karin och Juni hästar, efteråt sa Juni att det absolut roligaste med hela ridturen var att få rida Greven =)

När Karin väl satt på Pärla bad jag henne rida på banan en stund för att känna lite på ponnyn och mjuka upp henne. Det är tur att det finns små vuxna som kan hoppa upp och rida igenom små busiga ponnisar ibland =)