Pang bom!

I onsdags var Annicas bror Peter uppe i stallet och tittade på våra hagar. Peter är dels väldigt pedantisk och vill att allt ska vara rakt och snyggt + att när han väl får en idé om ett projekt så ska allt ske pang bom!
 
Så - i onsdags fick han för sig att reparera våra vinterhagar. Traktor och grävare åkte fram och han skottade snabbt upp en stor hög av jord, lera och bajs mitt i Bellas gamla vinterhage. Det knakade i träden när han våldade sig fram med traktorn och stolpar och tråd flög all världens väg. De är tur att de flesta hästarna fortfarande går i sommarhagarna!! 
 
När jag kom till stallet igår så hade han tydligen jobbat hela dagen med att skotta, gräva, ändra hagarnas utformning och antal och satt ner nya stolpar överallt. Hela området såg ut som en jätte stor sandlåda - fast med lera/jord istället för sand =)
Bella och Flisans gamla vinterhage som numera saknar det gamla, omkullblåsta trädet och är ordentligt urskottad.

Eddie och Grevens gamla hage till höger i bilden och dom "nya" hagarna till vänster. det kommer även att bli en gång mellan hagarna så att traktorn ska kunna skotta bort snön under vintern.
 
Gången till höger i bild och de tre "nya" hagarna till vänster. Insläppen till hagarna är flyttade och kommer allihopa att vara från gången sett.

Jag tror att de nya hagarna kommer att bli jätte bra. Förhoppningsvis blir underlaget bättre och sen kommer det att se mycket snyggare ut när vi får bort de gamla staketet som bara ser ratigt ut. 
 
Ska till stallet i eftermiddag och då blir de jäkligt spännande att se hur långt han hunnit i arbetet!