Gott Nytt År!!

Gott Nytt År till er alla!! 
 
2013 kommer att bli ett spännande år :)
 
 
 

Hur är det möjligt?!

Hur kan de vara plusgrader och regn i slutet av december?! Den här tiden på året brukar ju vara som kallast och termometern brukar visa -30 grader... Helt upp och ner!

28 december - tränsade för första gången

Vid mitt besök i Hörnsjö i fredags fick dom små herrarna prova på att bli tränsade och ha bett i munnen.
 
Innan hade vi pratat om att det förmodligen inte skulle vara något problem att tränsa Eddie men att däremot Poet troligtvis skulle knipa ihop munnen och vara mer tveksam. Tji fick vi - som vanligt överraskar dom små djuren oss!!
 
Poet gapade snällt när Sofia kom med bettet och det gick även hur bra som helst att trä tränset över hans öron - grymt duktig kille!
Eddan däremot var lite mer fundersam på varför jag skulle stoppa in saker i munnen på honom?! Han vill ju själv välja vad och när han ska tugga på saker och ting :)
 
Men skam den som ger sig - efter nån minut var även han tränsad och så fick pojkarna stå i 5-10 minuter.
Från början var det ett jäkla joxande med tungor och undersökande av bettet i munnen men ganska snart började dom istället fundera på andra saker och små gnabbas lite.
 
Dom var så duktiga och både jag och Sofia är väldigt stolta över våra små pojkar!!
 
Sofia berättade att när hon gick förbi hagen ett tag efter jag åkt hem så stod båda pojkarna och såg väldigt trötta ut - det märks att det tar på att lära sig nya saker när man är liten :)