Heja Sara och Wega!!

Nu drar den individuella banhoppningen igång. Håller alla tummarna jag bara kan för att Sara och Wega rider felfritt och kniper en medalj!
 
Visst vore det väl på tiden med ett nytt OS guld i fälttävlan, senaste medaljen var 1956 i Stockholm.
Petrus Kastenman på Illuster vid prisutdelningen. Bildkälla.

Fux med flax

Passerade hagen med islandshästar i Hörnsjö och denna gång gick det även en hingst i flocken. Han var riktigt snygg och hade nog största pannluggen jag någonsin sett.
Lilla fölisen har blivit lite större sen sist jag såg henne.

Sopa, skura, putsa och fejja

Jag har gruvat mig i tre veckor men idag har jag äntligen fått tummen ur och tog tag i sommarstädningen i stallet. För att det ska kännas bättre mentalt så började med att skura Eddies gamla box (som egentligen tillhör Vajjsan). Det är inte världens roligaste arbete men som tur var lyckades jag lura med mig Eve och då hade jag i alla fall någon att surra med =)
 
Det tog ca 2,5 timmar att skura (med glasspaus inräknat) och när vi var färdiga kände jag mig inte speciellt sugen på att ta börja med Bellas box. Istället bytte vi arbetsuppgifter och började sopa i stallet och röjja ute på logen istället - vilket var behövligt!
 
Tyvärr tog både orken och tiden slut så vi hann inte göra klart allt ute på logen utan arbetet fortsätter i morgon. Planen är att även försöka skura ytterligare en box i stora stallet och att städa och röjja ytterligare i stallets alla vinklar och vrår - det måste ju vara fint när hästarna kommer tillbaka efter betet!