Trött men nöjd!

Oj, oj, oj vilken lång dag det har varit! Lång och väldigt blöt!
 
Jag var ute i Hörnsjö vid halv tio tiden och då var Sofia redan i gång nere i tältet. Jag hoppade i regnstället och gummistövlarna och traskade ner till henne. Vi började med att sätta ut stolparna till killarnas sommarhage men eftersom det regnade så in i bengen mycket beslutade vi oss för att jobba inne i tältet med skivorna i väntan på att vädret skulle bli bättre. 
 
Efter lite tänkande och disskuterande med Andreas fick vi tillslut upp de första två skivorna och när dom väl var på plats så rullade resten på av bara farten. Utanför tältet piskade regnet mot duken och vinden ven men vi höll oss torra och det var riktigt behagligt där inne.
När alla skivor utom en var fastskruvade gick vi in och lagade lunch. Tänk att det alltid är extra gott att äta när man varit utomhus och arbetat =) Makaronerna och falukorven smakade himelskt tillsammans med Heinz ketchup ;)
 
Efter lunch satte vi upp sista skivan, gick ett varv runt tältet och drog in några extra skruvar här och var. När skivorna var på plats kunde vi inte gruva oss nå längre - de var bara att ta tjuren vid hornen och vandra ut i regnet. Vi slog ner trästolpar i hörnen på hagen (för extra stadga) och drog upp två varv med elband. Det tog lite längre tid än vad vi beräknat och efter någon timme var både jag och Sofia genomsura av regn! Hagen blev i alla fall toppenbra - grabbarna kommer att kunna sträcka ut och galoppera ordentligt!
När både tältet och hagen var klar skyndade vi oss in och bytte om till torra kläder, sen var det bara att häkta på transporten (lämnade den hos Sofia igår för att komma hem snabbare) och åka iväg till stallet. Annica hade varit snäll och tagit in pojkarna vid lunchtid idag och torkat upp dom, båda två hade tydligen varit väldigt blöta och kalla.
 
Eftersom vädret blivit något bättre fick dom gå ut igen undertiden jag och Sofia gjorde stallet. Sofia är helnöjd över att Poeten är så lätt mockad =) Jag däremot verkar få dras med "grisiga" hästar... 
 
När stallet var gjort åkte Sofia och hundarna hem till Hörnsjö och jag traskade in till Annica, Vi beställde pizza och satt inne hos henne och surrade en lång stund. Vid niotiden fick pojkarna gå in, övriga hästar fick kvällsmat ute och jag fick äntligen åka hem.
 
Nu ska jag sova en stund, måste hinna vila upp mig och förbereda mig mentalt inför morgondagens uppgift - små pojkarnas flytt till Hörnsjö!!