Tusen tack!

Tusen tack för alla era snälla kommenarer på mitt inlägg Varför jag ska låna ut prinsessan! Jag blev väldigt rörd när jag läste vad ni skrev =) Tack allihopa!!

Världens gladaste häst!!

Var ute på en superhärlig morgonpromenad med världens gladaste häst tidigare i dag!!

Öronen va spetsade rakt fram som två små spjut och den lilla mulen frustade och frustade =)

Varför jag ska låna ut prinsessan

Tiden räcker helt enkelt inte till =/
 
Jag vet att det har varit lite extra speciellt senaste veckorna pga Eddies kastrering och därefter hans jäkla sårskada men i längden så är det lite drygt att ha två hästar på två olika ställen. Speciellt eftersom det är 4-5 mil mellan dom vilket innebär en JÄKLA massa körning!!
 
Jag är väldigt tacksam mot min syster som tar hand om Eddie dom dagar jag inte är ute i Hörnsjö men nu när han är krasslig vill jag ju så klart titta till honom dagligen. När han väl är frisk och kry blir ju annorlunda och jag kan istället återgå till att hälsa på honom nån gång i veckan.
 
Att leta fodervärd till Bella känns jäkligt jobbigt!! Jag hade grym ångest och lipade massor när jag publicerade annonsen samtidigt som jag vet att jag är jätte fånig! Hon ska inte säljas, avlivas eller något sånt och om jag inte hittar rätt hem så behöver jag faktiskt inte lämna bort henne. Det är helt upp till mig själv att välja!
 
Däremot så vet jag innerst inne att en fodervärd till Bella är en bra lösning under en period. Jag skulle kunna hinna ikapp mitt liv, spendera mer tid hemma med Rikard, L & J, kanske renovera huset eller i alla fall hinna städa nån gång =) Jag skulle även slippa mitt dåliga samvete över att jag inte hinner lägga den tid och energi jag skulle vilja på Eddie och Bella.
 
Som det är just nu hinner jag varken med jobbet, hästarna, huset eller Rikard. Vart jag än är så stressar jag för att hinna vidare till nästa grej jag måste göra. Och det värsta av allt är att de jag gör bara blir gjort halvdant eftersom jag har för dåligt med ti =/
 
Men, men - förhoppningsvis hittar jag ett superbra (tillfälligt) hem till Bella och jag kan komma i kapp med livet och kanske hinna samla på mig lite energi och ork! De vore inte helt fel!!