Årets andra betessläpp

Tack vara värmen vi hade i början av maj så fick hästarna ytterligare ett betessläpp i år. Jag, Sofia och Oskar har spenderat 3 timmar av dagen med att plocka ner gamla sommarhagen och flytta den till en ny åker full av grönt fint gräs. 
 
Hästarna blev väldigt lyckliga när vi släppte dom i nya hagen och både jag och Sofia känner stor glädje över att kunna låta dom äta gräs någon månad till - även om Sofia tycker att även denna hage är "för liten". Undra hur stor en hage ska vara innan hon är nöjd ;)
 

Kommentarer:

1 Josefin:

Underbart att kunna ha hästarna på flera beten å låta dem äta gräs länge.
Så har jag det hos mor och far. Om än i sommar blir det nog inget hagbyte. Eftersom Mallan går på diet i liten hage och äter hö. Vill inte att Marre ska ha allt för stor hage så Mallan känner sig ensam. De är nackdelen med att ha en "anorexiahäst" med en mkt överviktig shettis.

Var toppen när Marre och Gizmo gick på bete på 4 hektar. De har aldrig varit så fina i kroppen. Vilka muskler de bygger då de får röra sig över STORA ytor och kan sträcka ut i fullgalopp etc.

Gulligt att höra en liten bebis :-)

Svar: Dom blir jättefina i kroppen när dom har möjlighet att själva röra sig som dom vill utan att staketet begränsar dom allt för mycket.
Självklart ville den lilla bebisen vara med på ett hörn :)
Zirrit

2 Olivia:

Så härligt dom har det!!!

Svar: Riktigt sommarlov :)
Zirrit

3 Sandra:

Oj vad lika Bella o Eddie är!! Förutom att Eddie se rut att han större galopp? :P Hahaha hade han varit samma färg hade de sett ut som tvillingar ju!!!

Svar: Jo dom är rätt lika nu faktiskt, men precis som du säger så tycker jag att Eddie rör sig bättre + att han har mycket snyggare överlinje än vad Bella har :)
Zirrit

Kommentera här: