Känner igen mig!

Läste detta inlägg på Nataljas blogg och kunde inte annat än skratta - jag känner precis igen mig i det hon skriver! Jag har inte suttit på en häst sedan i januari men trots det tror jag, i mitt lilla huvud, att jag kommer vara en grym ryttare när jag väl sitter upp :)
 
Planerar att ta hem Bella från betet i Hörnsjö i månadsskiftet augusti-september och min tanke är då att jag ska försöka börja rida ca 1-2 gånger i veckan. Självklart kommer både jag och Bella att vara i topp kondis och inte ha några som helst problem med att göra avancerade dressyrrörelser!
 
Hmm - det kanske är lika bra att jag redan nu börjar tänka om. Förmodligen kommer första ridpasset att bli på en sommarlat häst som knappt vill lämna gården. Jag kommer att vara högröd i ansiktet bara av att försöka ta mig upp på hästen och när skritturen på 30 minuter väl är avklarad kommer förmodligen mina ben att skaka av ansträngningen :) Men, men - vi måste ju börja någonstans och något som jag med säkerhet vet är att jag kommer att sitta av med ett stort leende även om kroppen kommer vara helt slut!

Kommentarer:

1 annalena:

Hahahahaa, det kommer gå galant! :) Bra med självförtroende!! Jisses vad fin Bella är på bilden...

Svar: Bella är alltid snygg på bild :)
Zirrit

2 Elin:

Kom tillbaka! Vi längtar ju efter dig! Och Bella! :)

Svar: Åå va skönt att höra :) Vi kommer snart tillbaka!!
Zirrit

3 Natalja:

Ha ha, va skönt att jag inte är ensam : )
Man kommer ganska snabbt ner på jorden igen, sen är det bara att jobba vidare mot den där ryttaren som gömmer sig i huvudet!

Svar: Att ha en proffsryttare i huvudet är nog en vanligare "åkomma" än man tror :)
Zirrit

Kommentera här: