Surprise, surprise!

Fick en "glad" överraskning i morse när jag öppnade dörren till stallet. De va hinkar, täcken och stora bajshögar över allt!!

Hittade sedan en väldigt olycklig Playboy som "fastnat" i gången mot gödselstacken mellan Bella o Royyes box. De gick inte att vända och att backa ut samma väg som han gått in var alldeles för avancerat :)

Med tanke på hur lättmockad Playboys box såg ut o hur mycket skit de va i stallgången så hade han nog varit ute större delen av natten.

Förutom att Playboy va olycklig eftersom han satt fast så var Bella arg dom ett bi eftersom någon annan ätit upp hennes kraftfoder mitt framför nosen på henne. Även Greven, som stod ensam o övergiven i nya stallet var stressad och upprörd över situationen. De va med andra ord inte många djur som var nöjda o glada o morse, men så snart alla var på plats i sina hagar o gick mumsa på sitt morgonhö så var allt frid o fröjd igen :)

På promenad

Har precis kommit tillbaka till stallet efter en härlig promenad i vårvädret med Bellabus. De blev en promenad i långsamt tempo runt kurvan o vi var ute ca 50 min.

På vägen hem hade vi dessutom turen att springa på Dessan som var i hagen hos Harsk o Gucci. Vi stannade så klart för att surra en stund o jag måste erkänna att de va rätt skönt att få ta en vilopaus :)

Filmer från tömkörningen i måndags

Film 1 - skritt och trav
 
Film 2 - skritt, trav och galopp