Dålig uppdatering

De har varit lite dålig uppdatering här på bloggen senaste dagarna och förmodligen kommer de vara så närmsta tiden. Bebisen har nämligen ÄNTLIGEN kommit :)

Efter igångsättning så föddes en liten gosse lördag den 25 maj kl 17:04. Han vägde 3130 och var 49,5 cm lång.

Undertiden som jag är i "bebisbubblan" så har Sofia byggt en liten sommarhage till pojkarna i Hörnsjö. Visst ser dom ut att ha de rätt bra :)

Grattis Poet!!

Stort grattis till Poet på hans 2-års dag!!
 
Så här liten och söt var han 2011 :)

Beställning från Börjes

I fredags skickade jag iväg en beställning till Börjes på bland annat mera stängselmaterial till pojkarnas sommarhage. Sofia tycker ALLTID att alla hagar vi bygger är för små så nu ska vi utöka årets hage med dubbelt så många stolpar som i fjol - borde bli en jättehage enligt mitt tycke :)
 
Jag vet inte om ni kommer ihåg hur det gick i fjol när jag beställde stolpar..? Jag hade beställt snabbpaket men fick ändå vänta i två veckor på mina varor och när jag skulle hämta ut paketet fick jag åka runt på tre olika ställen innan alla kollin var återfunna :) Ni som vill läsa det gnälliga inlägget från i fjol kan göra det här: Jag älskar posten?
 
I år hoppas har jag garderat mig genom att dels betala allt i förskott, jag har INTE valt att ta ett snabbpaket och jag har dessutom bett Börjes att leverera paketen direkt till Hörnsjö med lantbrevbäraren - får se om jag lyckas bättre denna gång!! Jag håller tummarna...
 
Till Eddie och Poet beställde vi varsitt Novabett. Jag tänkte att det kan vara bra att ha nu när det är dags att börja jobba mer ordentligt för dom små killarna.
 
Bella fick två nya regntäcken i lite coolare färg... Jag var först lite tveksam till färgerna på regntäckena, Corall och Petrol, men Bella passar ju i de flesta färger så på henne blir dom nog fina - dock tror jag inte att Eddanfreddan får ärva dessa. Till honom får vi npg leta efter ett brunt alt. blått täcke, dom här två går nog inte så bra ihop med hans orange/röda hårrem :)