Frukost

Släppte ut hästarna i morse och insåg att jag fortfarande gillar att vara där alldeles själv på morgonen. Alla hästarna blir så glada när man kommer och det är lungt och skönt i hagen när dom står och mumsar på sitt morgonhö. Väldigt bra start på dagen!

Passade även på att hälsa på stallets nytillskott. Igår fick vi nämligen en ny hyresgäst som heter Madde och hon har två bruna damer med sig, en stor och en lite. Dom var väldigt snälla o söta båda två :)

Till Salu - täcken för ponny eller unghäst - SÅLD

Säljer diverse täcken i storlek 115 som tidigare har legat på både Lilla Bella, Eddie och Poet. Dock väldigt sparsamt använda. Täckena passar med andra ord både till B-ponny eller unghäst. 

Vintertäcke från Horseline (Three Crown) 300 gr, mörkblått med gult kantband. Strl 115 cm. 300 kr.

Regntäcke från Shires, ofodrat, mörblått med grått kantband. Strl 115 cm. 200 kr

Skrittäcke/ländtäcke passande B-ponny, blårutigt. 75 kr.

Fleecetäcke från Hööks med broderi av Lena Furberg. Lite trasigt vid bogspännet. Strl 115 cm. 25 kr - SÅLT

Paketpris för allt 500 kr. 

Alla täcken är tvättade och kan skickas mot postförskott. Eventuell frakt betalas av köparen.

 

Loppis

Har varit på hästloppis i Sikeå idag och fyndat tillsammans med Emma och Lina.

Fick med mig ett blått vintertäcket till Eddie och ett lilarutigt vintertäcke till Poet, lila är ju hans familjefärg så de kunde inte bli mer lämpligt! Köpte även ett mörkblått hoppschabrak och ett ljusblått dressyrschabrak, båda från Mias, till Bella.

Bästa fyndet var nog ett promenad/tömkörningstäcke från Hööks som jag köpte till Eve. Hon sa för någon dag sedan att hon ville ha ett sånt täcke och när jag hittade de på loppisen kunde jag inte låta bli att köpa de! De är kul att kunna ge bort presenter, även om dom är begagnade :)