Boxplatser uthyres

Vi har ännu inte hittat nya hyresgäster till alla våra boxar - ny annons ligger ute på blocket. Hör gärna av dig via mail eller telefon om du är intresserad av att bli stallkompis med Bella och mig :)
 
Kontaktuppgifter och mer information finns i annonsen.
 

Tillbaka i sadeln!

Det är nästan ett år sedan jag sist red Bella och lite drygt åtta månader sedan jag satt på en hästrygg men idag var det äntligen dax! 

Det blev en tur ut i skogen på ca 45 minuter och även om vi bara skrittade och travade rakt fram så var det bland de roligaste jag gjort på länge!!

Bella var pigg och glad, öronen var som vanligt spetsade och hon hade bra bjudning hela passet. Det kändes som om hon uppskattade ridturen lika mycket som jag gjorde :) 
För att fira att första ridpasset gick så bra fick hon på sig en ny rosa grimma och ett nytt regntäcke innan hon gick ut i hagen till sina kompisar. Hon blev lätt snyggaste hästen i stan :)

Längtar redan till nästa gång jag får sitta upp på min fina prinsessa!! Idag älskar jag hästar <3

Bella + Gucci = Sant

Igår blev det en promenad runt Ersboda för Bella. Vi var ute redan strax efter 10 och trots de regngrå vädret så var det riktigt skönt ute.

Vi var ute ca 45 minuter och på vägen hem passerade vi Kurvan. Bella gör sig lite extra fin när hon går förbi grannstallets grabbhage och Gucci var som vanligt snabb fram till staketet för att heja på Bella - tur att han fortfarande tycker att hon är snygg trots dom extra "semester kilona" som hon lagt på sig ;)