Uteritt och hopp över stock

Igår blev det ett lugnare pass i skogen för Bella tillsammans med Madde och Chelly. Jag hade lite ont om tid så för att vi skulle hinna rida hade Madde tagit in Bella och gjort iordning henne åt mig. Jag behövde bara sadla och sitta upp - lyxigt värre!
 
Det blev lite trav för att hästarna skulle få jogga ur sig lite efter dressyrträningen och jag tjuvade även till mig lite galopp när vi låg bakom Chellys stora, trygga rumpa. Hon är en grymt bra häst att rida ut tillsammans med! Traskar bara på framåt utan att hitta på dumheter och håller ett friskt och jämt tempo. 
 
Men om Chelly är pålitlig så är Madde allt bra lite lurig... Det ligger nämligen en stor björk tvärs över skogsvägen vi rider på (fälld av bävrarna som bor i ån), denna björk har vi tidigare skrittat över (eftersom jag är hopprädd) och i mitt huvud hade jag nog tänkt göra samma sak denna gång. Men igår - då jäklar "lurade" Madde mig att "hoppa" över trädet!
 
Vi kom travandes längst med vägen och jag hann bara tänka "- Ska hon inte sakta av snart..?", sekunden därpå känner jag hur Bella bjuder mot stocken och jag tänker istället "-Äh, va sjutton! Det är lika bra vi hoppar över". Och det gjorde vi också :D Eller, hoppade och hoppade...Bella travade snällt och tog bara ett litet större skutt över trädet. Men för mig var det ett hopp och riktigt roligt var det dessutom!!
 
Ska nog försöka gulla till mig fler uteritter tillsammans med Madde - tror att det är bra för mitt självförtroende :)
Stooora, fina Chelly till vänster och lilla Bella till höger.

Eddies kompis är till salu

Eddies kompis Zäta är till salu. Det är en väldigt snäll och fin kille!
 
Annonsen med kontaktuppgifter m.m hittar ni HÄR. Anna har även fler superfina hästar till salu - de är bara att shoppa loss :)