Uppdatering om Bella och Eddie

Uppdateringen har varit rätt dålig här på bloggen senaste tiden men vardagen rullar på med inskolning på förskolan för Oskar, jobb mån-fre, tvätt, städning, handling och så lite hästar då och då... 
 
Det är svårt att hinna med allt jag skulle vilja och pga detta har jag bestämt mig för att låna ut Bella en period. Malin har haft henne på prov under november och nu på fredag kommer dom att flytta till Hippo. Även om det är lite läskigt att släppa ifrån sig kontrollen över min lilla häst till någon annan så känns det jäkligt bra!
 
På Hippo kommer dom att ha betyligt bättre träningsmöjligheter och Bella kommer att kunna hållas igång på ett annat sätt än hemma på Gottar. Dessutom kommer Bella att får all den uppmärksamhet hon förtjänar och jag vet att Malin kommer behandla henne som den prinsessa hon är ♥
 
Även för Eddie rullar vardagen på. Fia har hoppat honom en gång i veckan senaste tiden och han har även varit ute på utflykt till lyxiga Stall PeKa några gånger! 
 
Denna vecka har han tagit det lite lugnare pga vaccination men planen är att han ska gå ca tre gånger per vecka under november och därefter få en viloperiod under december, det gäller ju att planera så man själv får fira jul o nyår i lygn och ro ;) Känns skönt att jag får mer tid över att lägga på honom nu när Malin har Bella.