En röd studsboll!

Äntligen har vår ridbana tinat fram! Den är fortfarande rätt blöt men om man kan stå ut med att geggan skvittrar så är den rätt ok på vissa delar. 
 
Tog ut Eddie en sväng igår. Det är ett tag sedan han fick chans att springa av sig så det var en taggad kille jag gick ner med. Vi hann nästan inte ens skritta ett halvt varv på linan innan första brallen kom och sen fortsatte dom att komma... Han skuttade så mycket att en framsko åkte av i bara farten :)
 
Det är dock väldigt lustigt det där med energi hos en unghäst. Han kan vara helt "galen" och springa och hoppa som en tok för att stunden senare, när jag ber honom galoppera, inte ens orka ett varv innan han bra måååste sakta av till trav ;)
 
Passade även på att borsta bort en himla massa vinterpäls på honom innan vi gick ut. Han står som ett ljus och bara älskar att bli pysslad med! Eddie är nog en av de gosigaste hästarna jag har haft. Dock är han för stunden verkligen inte sitt snyggaste jag. Jag har en lönnfet, jäkligt lurvig häst med geggiga ben...from nu kan det bara bli bättre!

Kommentarer:

1 Olivia:

Texten handlar nog om Arthur till punkt och pricka! ;)

Svar: Haha - har du också en pigg tjockis i hagen :D
Zirrit

Kommentera här: