Eddies första "tävling"

Igår fick Eddie åka iväg på en liten träningstävling i Ström. Han gick en klass på 60 cm och skötte sig verkligen superbra! Det var mycket folk och hästar i rörelse vilket innebar att det inte bara var själva hoppningen han skulle fokusera på utan mycket ork och energi gick åt till att hålla uppsikt på allt som hände.
 
Är otroligt glad över att vi fick låna en hage att ställa honom i, vet inte om jag hade pallat att leda runt på honom i fyra timmar när han ska skutta runt och styla för alla som råkar titta på honom :) Dom vita benen var dock inte längre vita efter några repor fram och tillbaka i hagen men han var snygg iaf! 
 
Jag hade gruvat mig lite för hur han skulle vara att göra iordning iom vi inte hade någon box men det gick över förväntan! Han stod (hyffsat) stilla när vi sadlade, skötte sig bra på framridningen och inne på banan. Det var bara när han skulle vänta på sin tur innan start och efter han hoppat klart som han blev lite tjollrig och inte kunde stå stilla.
 
Är väldigt tacksam över att jag inte behövde rida - var nog nervös på backen! Tur att jag hade med mig coola Fia som rutinerat styrde runt det röda odjuret! Vad skulle jag göra utan alla duktiga människor jag har runt omkring mig ♥
 
Eddie var felfri på hinder och fick sin första lilla rosett med sig hem ♥ Så här glad och stolt var han efteråt ;)
Även hemresan gick bra, dock lyckades han pillra loss en knopp i transporten och knäppa lös sin kompis som stod bredvid honom...typiskt Eddie ;D 
 
Nu blir det till och träna lite mer och sen kanske han och Fia kan starta någon unghästklass efter sommaren - spännande, spännande :)

Kommentera här: