Till salu - Mitsubishi ASX - SÅLD

Mitsubishi ASX 1.8 D 4WD Active 2012
 
4-hjulsdriven 6 växlad dieselbil. Drar ca 0,65 liter/mil vid blandad körning, upplever att det är låg förbrukning även om man drar släp. Maximal släpvagnsvikt 1400 kg.
 
Har gått ca 3.800 mil. Uthämtad i april 2013.
 
Metalliclack, fast dragkrok (13-polig) och tre extraljus (LED), bagagerumsmatta i gummi. 
 
Utrustad med regnsensor på framrutan, tonade sidorutor bak samt bakruta och "skidlucka". Läderklädsel och läderratt samt elektriskt justerbar förarstol. USB ingång för extern ljudkälla samt möjlighet att koppla in telefonen via bluetooth (handsfree med röststyrning och manöverknappar i ratten). Starthjälp i backe.
 
Självklart finns även AC, ABS, radio och CD med sex högtalare, kontroller för radio, farthållare m.m i ratten. ISOFIX fästen för montering av barnstol. Div. krockkudar och sidokrockgardin. Airbagen på passagerarsätet fram stängs enkelt av med en nyckel om man vill montera en barnstol där. Ställbart ryggstöd bak (två lägen) samt möjlighet att dela/fälla ryggstödet 60:40.
 
Man väljer själv 2- eller 4-hjulsdrift genom att vrida på en ratt nedanför växelspaken vilket kan ge en lägre förbrukning sommartid då 4-hjulsdriften sällan behövs.
 
Sommardäcken har rullat två säsonger och dubbade vinterdäcken en = bra skick. Billig årsskatt på 1950 kr!
 
Som på alla SUV:ar är bagaget inte jättestort men det ryms en normalstor barnvagn och lite packning. Takreling och takräcke finns om man vill sätta på en takbox.
 
En otroligt lättkörd bil med bra väghållning! Vi har varit väldigt nöjda med bilen och den säljs endast pga tjänstebil.
 
Pris: 190.000 kr  - BVSA

Kommentera här: