Nu bor Eddie i Kiruna

Nu är det en vecka sedan Eddie flyttade till sitt nya hem i Kiruna. Det är en snart 30-årig tjej och hennes mamma som har köpt honom och han kommer att få gå både hoppning och dressyr.
 
Jag har nog varit rätt petig när det gäller val av nytt hem. Vill att det ska kännas bra både för köparen och för mig, men redan från första samtalet med Elina så har jag haft en bra känsla och den höll i sig även under provridningarna. Eddie såg ut att trivas med dom i sadeln och dom är supergulliga båda två!
 
Till och med på lördagen, när jag skrev under kontraktet och Eddie åkte norrut, kändes det bättre än förväntat. Jag grät som ett barn när jag åkte från Hippo men jag hade trott att det skulle vara betydligt mer ångestfyllt. Det kanske kändes ok att sälja för att jag vet att dom kommer att tycka om honom och ta hand om honom bättre än vad jag har möjlighet till just nu?
 
Och förhoppningsvis är det inte sista gången vi träffas ♥
 
I fem och ett halvt år har jag fått följa denna snygga, charmiga, sociala lilla clown som Eddie faktiskt är. Han har verkligen en stor personlighet och är en häst som sticker ut i mängden - så har det varit sedan han var ett litet föl och kommer förmodligen att fortsätta vara så resten av hans liv.
 
Måste så klart lägga in en drös med bilder från åren som gått, som en liten summering över vår tid tillsammans.
 
Nyfödd och första tiden - sommaren 2011
 
Första hösten och vintern 2011-2012
 
Eddie i Ratan tillsammans med sin "halvbror" (också e. Warsteiner 946) - 2012 
 
 
Eddie i Hörnsjö 2012-2013
 
Eddie i Hörnefors - på inridning inför 3-års 2013-2014
 
Allra första ridturen - vilken lycka ♥ - 2014
 
 
Ännu ett år på Gottar - med inhoppning och tävlingsdebut tillsammans med Fia - 2014-2015
 
 
Hos Anna för vidareutbildning - 2015-2016
 
På Hippo med Malin - 2016-2017 - första riktiga hopptävlingarna
 
 
Nu ser jag fram ett mot att fortsätta följa honom, dock på längre avstånd, tillsammans med sin nya ryttare. Jag hoppas att dom får många, roliga år tillsammans!
 
Min lilla stjärna!